برگزاری جشن بزرگ فجر

برگزاری جشن بزرگ فجر در واحد مهاباد

مراسم جشن بزرگ فجر با حضور جمع کثیری از مسئولان واحد، کارکنان و دانشجویان در سالن اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

حجت­ الاسلام والمسلمین طیب­ نژاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه امام سجاد(ع) و سپاه مهاباد ضمن تبریک فرارسیدن ایام­ ا... دهه فجر به آحاد ملت انقلابی ایران گفت: انقلاب اسلام را به متن زندگی آورد و سرآغاز تحولی بزرگ در تمام زمینه­ ها در کشور شد.

وی دهه فجر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را نقطه عطفی در تاریخ کشور و عامل شکست قدرت های پوشالی شرق و غرب دانست.

طیب­ نژاد افزود استکبار جهانی هیچ­گاه مورد اعتماد نبوده و نخواهد بود و از هر فرصتی برای ضربه­ زدن به اتحاد و انسجام مسلمانان سوء استفاده می­ کند و بایستی با حفظ وحدت و تبعیت از رهبری در راه رسیدن به قله­ های بلند اقتدار و افتخار بیشتر تلاش کرد.

دکتر قاسمی معاون پژوهش و فناوری واحد نیز در سخنانی با پرداختن به ابعاد مختلف پیروزی انقلاب اسلامی ایران و رهایی ملت از دست اهریمنان گفت: امنیت و آسایش امروز جامعه مرهون تلاش و خدمات امام و شهدا است.

وی اظهار داشت پیروزی انقلاب اسلامی و درخشش ایران اسلامی مدیون رشادت­ ها و جوانان غیور ایرانی در عرصه­ های مختلف علمی پژوهشی بوده و امروزه ایران اسلامی یکی از کشورهای پیشرفته منطقه در عرصه­ های علمی- پژوهشی- فناوری و تحقیقاتی به شمار می­ آید.

قاسمی با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات سرنوشت کشور را تعیین می­ کند، خاطرنشان کرد انقلاب اسلامی آزادی را برای ملت ایران به ارمغان آورد.

در پایان این مراسم از 18 نفر از برترین های کنکور سال 1394 با اهدای لوح تقدیر و جایزه قدردانی بعمل آمد.