حضور واحد مهاباد در راهپیمایی 22 بهمن

در راهپیمایی سراسری 22 بهمن صورت گرفت:

حضور پرشکوه واحد مهاباد در تجدیدعهد با امام و انقلاب

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرشورتر از همیشه در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافت.

دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد مهاباد همزمان با خروش یکپارچه ملت بزرگ ایران اسلامی با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن به همراه سایر اقشار و مردم این شهرستان با آرمانهای امام راحل (ره)، نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند و با سر دادن شعارهای ضد استکباری بر تداوم اهداف و ارزشهای والای انقلاب تا طنین افکندن بانگ آزادی در تمامی نقاط جهان و برچیده شدن بساط ظلم تأکید کردند.

در پایان مراسم، شرکت کنندگان ضمن قرائت قطعنامه سراسری با لبیک به آرمانهای والای امام خمینی (ره) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در تداوم رسالت خویش و تأکید بر اصول انقلاب اسلامی، ندای ا... اکبر سردادند.