بازدید دبیر هیأت امنای استان آذربایجان غربی

بازدید سرزده دبیر هیأت امنای استان آذربایجان غربی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

دکتر عزیز جوانپور دبیر هیأت امنای استان آذربایجان غربی در بازدیدی سرزده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد از نزدیک شاهد روند اجرایی فعالیت های دانشگاه شدند.

وی در دیداری یک روزه از واحد مهاباد که به منظور بررسی مسایل و مشکلات و چگونگی مراودات اداری و نظارت بر عملکرد حوزه­ های مختلف انجام شد، از نزدیک در جریان اقدامات بعمل آمده و روند کاری شعبات این واحد قرار گرفت.

جوانپور سپس در جلسه­ ای که با شرکت کارکنان و اساتید واحد در سالن فجر مجتمع اداری و پژوهشی شهید بروجردی واحد برگزار شد؛ ضمن تشریح اهداف و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: واحدها باید با تأکید بر همکاری اساتید هیأت علمی در کنار فعالیت های آموزشی به فعالیت های اقتصادی اقدام کنند و با تشکیل و فعال­ کردن شرکت های دانش­ بنیان درآمدهای غیرشهریه­ ای خود را با بالاترین میزان برسانند.

وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد را با وجود پتانسیل­ ها و امکانات مناسب برای تشکیل و توسعه شرکت های دانش­ بنیان بسیار عالی توصیف کرد.

جلسه با طرح سؤالات کارکنان و اساتید در فضایی بسیار صمیمی ادامه یافت و ضمن پاسخگویی به سؤالات قول پیگیری تعدادی از مسائل و مشکلات داده شد.

در ادامه دکتر جوانپور جهت بازدیدهای میدانی از دانشکده سما، زمین های کشاورزی، پروژه­ های عمرانی در حال انجام کتابخانه مرکزی و ساخت المان شهدای گمنام و دیگر پروژه­ های واحد بازدید کردند.