برگزاری مراسم اعتکاف

برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در واحد مهاباد

مراسم معنوی و فرهنگی اعتکاف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.

شهرام فتحی مسئول دفتر فرهنگ اسلامی در رابطه با اجرای برنامه اعتکاف در دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد بر طبق سنوات گذشته به مدت چهار روز میزبان دانشجویانی بود که با شوق بسیاری در آیین مذهبی اعتکاف شرکت کردند.

وی بیان کرد واحد مهاباد با دارابودن مجموعه فرهنگی و مسجد حضرت رسول اکرم(ص) شرایط خوبی را برای اعتکاف دانشجویان فراهم کرد و دانشجویان- کارکنان و اساتید نیز از طرح اعتکاف استقبال خوبی به عمل آوردند.

مسئول دفتر فرهنگی اسلامی دیگر برنامه­ های اجراشده در این ضیافت معنوی را تشکیل و برگزاری حلقه صالحین- بحث پیرامون مباحث مختلف- دعای کمیل- دعای ندبه-برگزاری نمازهای مناسبت ایام اعتکاف- محفل انس با قرآن و سخنرانی توسط علما و مسئولین دینی و مذهبی شهرستان همزمان با برگزاری نماز جماعت برشمرد.