گرامیداشت مقام معلم

گرامیداشت روز معلم در واحد مهاباد

گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم با حضور استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت هفته معلم که با حضور جمع کثیری از استادان این واحد دانشگاهی برگزار شد، از استادان منتخب واحد تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم خان­ احمدزاده رئیس واحد مهاباد ضمن بیان همزمانی هفته معلم و مبعث حضرت محمد(ص) و اینکه حضرت رسول اکرم(ص) به عنوان بزرگترین معلم بشریت پایه­ گذار اولین دانشگاه در دنیا می­ باشد، ضمن تقدیر از معلمین و استادان و مقام معلم این روز را به جامعه فرهنگی کشور و استادان و کلیه دانشگاهیان تبریک گفت.

وی آموزش را رکن اصلی پیشرفت دانست و اظهار کرد: همه باید دست در دست هم دهیم و برای پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی تلاش کنیم.

خان­ احمدزاده در ادامه با اشاره به ویژگی های یک استاد نمونه افزود: استاد بایستی تأثیرگذار باشد تا عملش نافع باشد، استادی که اهل مطالعه و معرفت باشد از تأثیرگذاری مطلوبی برخوردار می­ گردد.

سخنرانی و خاطره­ گویی تنی چند از استادان، اهدای لوح تقدیر به استادان بازنشسته و نمونه و بازدید از نمایشگاه آثار استاد شهید مرتضی مطهری از دیگر برنامه­ های این مراسم بود.