همایش ملی روانشناسی

همایش ملی روان­شناسی تربیتی

دبیر علمی همایش ملی روان­شناسی تربیتی اظهار داشت: در دنیای پر مشغله امروزی، نقش دانش و شناخت علوم رفتاری بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و لازم است صاحب‌نظران، پژوهشگران و اندیشمندان حوزه‌های مختلف روان‌شناسی و علوم رفتاری راهکارها و رهیافت‌های پژوهشی و علمی خود را برای رفاه و ارتقاء سلامت و بهتر زیستن افراد جامعه ارائه دهند. در این میان یکی از شاخه‌هایی که می‌تواند تأثیرات بسزایی در بهتر شدن نظام‌های آموزشی داشته باشد، روان‌شناسی تربیتی است که با محور قرار دادن فرایندهای یاددهی و یادگیری .در همه حوزه‌ها و کشف راهکارهای مطلوب می‌تواند مستقیماً در نظام‌های آموزشی ورود پیدا کند و اثرگذاری فراوانی بر فرایندهای شکل‌گیری زندگی سالم و کسب مهارت های مناسب و مطلوب داشته باشد؛ بنابراین با توجه به اهمیت و ضرورت موضوع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و سایر سازمان‌های مشارکت‌کننده در نظر دارند یافته‌ها و نتایج پژوهش‌های جدید روان­شناسی تربیتی و کاربرد آن ها در حوزه مختلف زندگی فردی، اجتماعی، تحصیلی و حرفه‌ای و شرایط مختلف را مورد بررسی قرار دهد تا شاهد ارتقاء کیفیت زندگی و بهزیستی افراد جامعه باشیم و کشور عزیزمان بیش از پیش .در مسیر ترقی و توسعه پایدار قرار بگیرد.

دکتر بهمن کُرد گفت: محورهای همایش ملی روان­شناسی تربیتی شامل: کاربرد نظریه‌های رشد و یادگیری در نظام آموزشی، نظریه‌های یادگیری انگیزش، راهبردهای مطالعه یادگیری، .شیوه‌های نوین یاددهی و یادگیری، نظریه‌های آموزشی و کاربرد آن‌ها در مقاطع مختلف تحصیلی و شیوه های اصلاح، شیوه‌های سنجش و ارزشیابی (توصیفی و کلاسیک) در نظام آموزشی و تغییر رفتار، همچنین روان­شناسی افراد با نیازهای ویژه و آموزش آن‌ها، مشکلات و مسایل روش‌شناختی پژوهشی در روان‌شناسی تربیتی، تفاوت‌های فردی در یادگیری و آموزش، روان‌شناسی معلم، اهمیت و جایگاه روان‌شناسی مثبت نگر در روان‌شناسی تربیتی، کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در نظام آموزشی و مبانی فلسفی و نظری روان از دیگر محورهای همایش روان شناسی تربیتی می باشد که بر اساس اعلام دبیرخانه این همایش با استقبال بسیار خوب پژوهشگران و اساتید دانشگاه روبرو بوده و مقالات بسیار ارزشمندی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

دبیر علمی همایش ملی روان شناسی تربیتی در خصوص مهلت ارسال مقالات بیان کرد: علاقه مندان می توانند چکیده و اصل مقالات خود را تا 31 فروردین ماه سالجاری به آدرس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گروه روان شناسی ارسال کنند.

کُرد ادامه داد: همایش در روزهای 29 و 30 اردیبهشت ماه 95 برگزار می شود.

وی اظهار داشت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به شرکت کنندگان در همایش و کارگاه آموزشی امتیاز بازآموزی اهدا می کند و مقالات برگزیده همایش در مجلات معتبر علمی - پژوهشی داخل کشور به چاپ مى رسند.