کرسی آزاد اندیشی

جلسه کرسی آزاد اندیشی در واحد مهاباد

جلسه کرسی آزاداندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع «آسیب­ ها و تهدیدهای شبکه­ های اجتماعی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این جلسه که رئیس واحد و جمع کثیری از دانشجویان و اساتید و کارکنان حضور داشتند دکتر مؤمن نسب معاون پژوهشکده فضای مجازی کشور از جنبه­ های مختلف به کنکاش و ارزیابی شبکه­ های اجتماعی و شناسایی آثار مثبت و پیامدهای منفی آن پرداخت.

مؤمن نسب در سخنانی از اینترنت به عنوان یکی از مهم­ترین ابداعات بشری در قرن اخیر یاد کرد که با قابلیت­ ها و کارکردهای متعدد گسترده شده و بخش­ های مختلف زندگی انسان را تحت تأثیرات مثبت و منفی خود قرار داده است.

وی افزود: شبکه­ های اجتماعی نظیر تلگرام، اینستاگرام، فیس­بوک و ... نسل جدیدی از پایگاه­ ها هستند که مورد توجه کاربران شبکه­ های جهانی اینترنت قرار گرفته­ اند و این گونه پایگاه­ ها بر مبنای تشکیلات آنلاین فعالیت می­ کنند.

مؤمن نسب اظهار داشت: اینترنت و سرویس­های ارائه­ شده در قالب آن در عین حال که ابزار مفیدی برای کسب تبادل اطلاعات است اما می­تواند مخرب باشد؛ به بیان دیگر اینترنت ابزار قدرتمندی است که هم می­ تواند باعث فساد گردد و هم ابزار آموزش و تعلیم و رشد علمی، فرهنگی و اجتماعی نوجوانان و جوانان را فراهم آورد.

معاون پژوهشکده فضای مجازی کشور در ادامه به اختصار مطالبی در زمینه بررسی کارکردها، شناسایی آثار مثبت و پیامدهای منفی شبکه­ های اجتماعی اینترنتی در قالب چندین محور ارائه کرد.

در خاتمه این جلسه با نتیجه­ گیری از مباحث مطرح­ شده دانشجویان پرسش­ های خود را مطرح و از طرف مؤمن­ نسب پاسخ داده شد.