همایش ملی روانشناسی در واحد مهاباد برگزار می شود

همایش ملی روان­شناسی تربیتی با شرکت بیش از 330 پژوهشگر در واحد مهاباد برگزار می­شود

همایش ملی روان­شناسی تربیتی در روزهای 29 و 30 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار خواهد شد.

دبیر علمی همایش ملی روان­شناسی تربیتی اظهار داشت: همایش ملی روان­شناسی تربیتی با شرکت بیش از 330 پژوهشگر در زمینه­ های علوم روان­شناسی و با حضور استادان برجسته این عرصه در واحد مهاباد برگزار خواهد شد.

دکتر بهمن کُرد دبیر علمی همایش در این رابطه گفت: در دنیای پر مشغله امروزی، نقش دانش و شناخت علوم رفتاری بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و لازم است صاحب‌نظران، پژوهشگران و اندیشمندان حوزه‌های مختلف روان‌شناسی و علوم رفتاری راهکارها و رهیافت‌های پژوهشی و علمی خود را برای رفاه و ارتقاء سلامت و بهتر زیستن افراد جامعه ارائه دهند. در این میان یکی از شاخه‌هایی که می‌تواند تأثیرات بسزایی در بهتر شدن نظام‌های آموزشی داشته باشد، روان‌شناسی تربیتی است که با محور قرار دادن فرآیندهای یاددهی و یادگیری در همه حوزه‌ها و کشف راهکارهای مطلوب می‌تواند مستقیماً در نظام‌های آموزشی ورود پیدا کند و اثرگذاری فراوانی بر فرآیندهای شکل‌گیری زندگی سالم و کسب مهارت های مناسب و مطلوب داشته باشد. بنابراین، با توجه به اهمیت و ضرورت موضوع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و سایر سازمان‌های مشارکت‌کننده در نظر دارند یافته‌ها و نتایج پژوهش‌های جدید روان­شناسی تربیتی و کاربرد آن ها در حوزه مختلف زندگی فردی، اجتماعی، تحصیلی و حرفه‌ای و شرایط مختلف را مورد بررسی قرار دهد تا شاهد ارتقاء کیفیت زندگی و بهزیستی افراد جامعه باشیم و کشور عزیزمان بیش از پیش در مسیر ترقی و توسعه پایدار قرار بگیرد.

دبیر علمی همایش اظهار داشت: محورهای همایش ملی روان­شناسی تربیتی شامل: کاربرد نظریه‌های رشد و یادگیری در نظام آموزشی، نظریه‌های یادگیری انگیزش، راهبردهای مطالعه یادگیری، .شیوه‌های نوین یاددهی و یادگیری، نظریه‌های آموزشی و کاربرد آن‌ها در مقاطع مختلف تحصیلی و شیوه های اصلاح، شیوه‌های سنجش و ارزشیابی (توصیفی و کلاسیک) در نظام آموزشی و تغییر رفتار، همچنین روان­شناسی افراد با نیازهای ویژه و آموزش آن‌ها، مشکلات و مسایل روش‌شناختی پژوهشی در روان‌شناسی تربیتی، تفاوت‌های فردی در یادگیری و آموزش، روان‌شناسی معلم، اهمیت و جایگاه روان‌شناسی مثبت نگر در روان‌شناسی تربیتی، کاربرد نظریه های مدیریت و رهبری در نظام آموزشی و مبانی فلسفی و نظری روان از دیگر محورهای همایش روان شناسی تربیتی می باشد که بر اساس اعلام دبیرخانه این همایش با استقبال بسیار خوب پژوهشگران و اساتید دانشگاه روبرو بوده و مقالات بسیار ارزشمندی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

کُرد در ادامه بیان کرد در این همایش بیش از 190 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که در داوری­ های صورت گرفته توسط بیش از 30 نفر از داوران برجسته اعضای هیأت علمی دانشگاه ­ها 161 مقاله پذیرش نهایی شد و از این تعداد 111 مقاله به صورت پوستر و 50 مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.

وی اظهار داشت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به شرکت کنندگان در همایش و کارگاه آموزشی امتیاز بازآموزی اهدا می کند و مقالات برگزیده همایش در مجلات معتبر علمی - پژوهشی داخل کشور به چاپ مى رسند.