صعود به دسته اول تیمهای فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی

پیروزی مقتدرانه و کسب مقام قهرمانی توسط تیم فوتسال واحد مهاباد

تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد به مقام اول مسابقات فوتسال دسته دوم دانشگاه های آزاد اسلامی کشور دست یافت.

در مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه­ های آزاد اسلامی که به میزبانی واحد رامسر برگزار شد، تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی فوتسال واحد مهاباد توانست با اقتدار به مقام اول این دوره از مسابقات دست یابد.

این دوره از مسابقات که با شرکت 18 تیم از 18 استان کشور و در قالب چهار گروه A.B.C.D به انجام رسید، تیم مهاباد با قرارگرفتن در گروه D با تیم های آذربایجان شرقی، بوشهر، کردستان و سیستان و بلوچستان هم گروه شد که از این گروه به عنوان تیم دوم راهی مسابقات حذفی شد و در مرحله     یک­ چهارم نهایی به مصاف تیم کرمان رفت که با اقتدار و کسب نتیجه پنج بر صفر به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرد و در این مرحله تیم گلستان را با نتیجه یک بر صفر شکست داد و به مرحله فینال مسابقات صعود کرد.

تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی مهاباد در بازی نهایی موفق شد با ارائه یک بازی حساب­ شده و یک دیدار پرگُل و جذاب تیم واحد لرستان را با نتیجه پنج بر دو شکست دهد و عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد.

تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی مهاباد با کسب این عنوان قهرمانی مجوز حضور در مسابقات دسته اول کشور فوتسال دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را بدست آورد.