استقبال گرم از فوتسالیست های قهرمان

استقبال گرم دانشگاهیان واحد مهاباد از فوتسالیست های قهرمان

استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با حضور مشتاقانه و ابراز شادمانی با اهدای گل و شیرینی از بازیکنان تیم فوتسال واحد تقدیر به عمل آوردند.

در مراسمی که با حضور رئیس واحد و جمعی کثیری از استادان و کارکنان واحد به مناسبت کسب مقام اول قهرمانی تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد مهاباد برگزار شد، دکتر خان احمدزاده رئیس واحد ضمن تبریک این پیروزی در سخنانی با تشکر از زحمات و سخت­کوشی این تیم و کسب عنوان قهرمانی از آنان به عنوان کارمندانی نمونه هم در سطح اداری و هم در عرصه ورزشی نام برد و گفت: با تلاش کلیه کارکنان در همه عرصه­ های آموزشی- علمی- پژوهشی و ورزشی این واحد به توفیقات بیشتر دست خواهد یافت.

خان­ احمدزاده همچنین اظهار داشت با تقدیم هدایای ویژه این افراد تشویق خواهند شد.

در ادامه مراسم با اهدای لوح تقدیر و حلقه گل و پخش شیرینی از تیم کارکنان و اعضای هیأت علمی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است در مسابقات فوتسال دسته دوم کشوری کارکنان و اعضای هیأت علمی که با حضور 18 تیم از 18 استان در رامسر برگزار شد، تیم واحد مهاباد توانست با افتخار مقام اول این دوره از مسابقات را به دست آورد و مجوز حضور در مسابقات دسته اول دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را کسب کند.