جلسه شورای راهبردی خواهران

نشست شورای راهبردی زنان فرهیخته با اعضای هیأت علمی و کارکنان خواهر واحد مهاباد

جلسه شورای راهبردی زنان فرهیخته در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد با حضور رئیس واحد مهاباد، خانم دکتر وحدت رییس شورای راهبردی زنان فرهیخته استان آذربایجان غربی و خانم دکتر سامری دبیر شورای راهبردی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای هیأت علمی و کارکنان خواهر در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد، دکتر خان­ احمدزاده رئیس واحد و عضو شورای راهبردی با استقبال از انجام این جلسه، تشکیل چنین جلساتی را بسیار سودمند دانست و گفت: هدف، شناخت قابلیت­ های زنان می­ باشد و باید زمینه برای کارهای علمی و پژوهشی و اجرایی برای آنان فراهم شود.

رئیس واحد مهاباد ضمن ابراز خرسندی از حُسن فعالیت بانوان در واحد خاطر نشان کرد: نقش کارکنان خواهر در فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی و دانشگاهی بسیار خطیر و مهم می­ باشد.

در ادامه جلسه، دکتر وحدت رییس شورای راهبردی زنان فرهیخته استان در سخنانی اظهار داشت:  شورای راهبردی زنان فرهیخته ایده­ های نو و حرکتی جدید در جامعه دانشگاهی است و یکی از مهمترین اهداف آن ایجاد فرصت­ های برابر در پست های مدیریتی است که باید انتخاب ها بر اساس توانمندی و شایستگی افراد باشد.

وی با بیان توانمندی ها و نیازهای بانوان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی در جهت تحکیم خانواده اضافه کرد تشکیل شورای راهبردی زنان فرهیخته و تشکیل چنین شوراهایی در راستای حل مشکلات و مسائل مهم است و باید بستر مناسب به منظور ارتقاء جایگاه زنان فراهم گردد، با توجه به آمار زیاد تحصیل­ کنندگان زن در جامعه، نیاز به حضور زنان در جامعه بیش از قبل احساس می شود.

جلسه با بیان نظرات و پیشنهادات حاضرین و جمع­ بندی مسائل و نیازهای مهم بانوان در دانشگاه به پایان رسید.