برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در مهاباد

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی بمناسبت گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت جمع کثیری از جامعه دانشگاهی و مردم مهاباد برگزار شد.

در این مراسم که با همت دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد و با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری، هیأت ورزش های همگانی و بانک سینا انجام شد، خانواده های مهابادی دوشادوش هم مسیر پیاده روی از اداره تربیت بدنی تا پارک ملت این شهرستان را طی کردند.
دکتر صلاح خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد در این همایش طی سخنانی با اشاره به خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تأسیس به ویژه اعتلای علمی و فرهنگی آحاد جامعه، ترویج فرهنگ ورزش، سلامت و تفریح سالم را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
اجرای حرکات ورزشی و موسیقی محلی، قرعه کشی و اهدای جوایزی از قبیل دوچرخه و وسایل خانگی پایان بخش این مراسم بود.