برگزاری همایش ملی روانشناسی

همایش ملی روان­شناسی تربیتی در واحد مهاباد

همایش ملی روان­شناسی تربیتی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان، مسئولین دانشگاه، مسئولین ادارات و ارگان های شهر، صاحب­ نظران، استادان، دانشجویان و متخصصین این حوزه از سراسر کشور در سالن فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در مراسم همایش رئیس واحد مهاباد با تأکید بر نقش و اهمیت تحقیق و پژوهش در کشور و دانشگاه ها گفت: واحد مهاباد با اجرای همایش های متعدد سعی دارد که در زمینه پژوهش کیفیت را محور کارهای اصلی خود قرار دهد.

خان­ احمدزاده بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد با اهمیت قراردادن طرح­ های دانش بنیان در راستای تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی ارتباط و تعامل خوب و نزدیکی بین دانشگاه و مراکز صنعتی بوجود آورده است و در آینده با حمایت از فعالیت های دانش بنیان و ایجاد فعالیت های پژوهش محور و جذب پژوهشگران دانشگاهی در شرکت­ های دانش بنیان در واحد برنامه­ های خوبی در دست اقدام و پیگیری دارد.

وی در ادامه  بر اهمیت بحث روان­شناسی تربیتی و اهمیت آن در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: امید است نتایج این پژوهش در رشد و توسعه علمی جامعه مؤثر واقع شود.

سپس دکتر بهمن کُرد طی سخنانی در خصوص تعداد مقالات رسیده برای برگزاری این همایش گفت: بیش از 190 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که در داوری­ های صورت گرفته 161 مقاله پذیرش نهایی شد و از این تعداد 111 مقاله به صورت پوستر و 50 مقاله به صورت سخنرانی ارائه شد.

وی اظهار داشت: سازمان نظام روان­شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به شرکت­ کنندگان در همایش و کارگاه آموزشی امتیاز بازآموزی اهدا می­ کند و مقالات برگزیده همایش در مجلات معتبر علمی- پژوهشی داخل کشور به چاپ می­ رسد.

در این همایش دوره روزه شرکت­ کنندگان بخش سخنرانی در دو نوبت به ارائه شفاهی مقالات خود پرداختند و در بخش پوستر، پوسترهای علمی در معرض دید حاضرین قرار گرفت.