گرامیداشت نیمه شعبان و آزادی خرمشهر

گرامیداشت جشن نیمه شعبان و سالروز آزادسازی خرمشهر در واحد مهاباد

همزمان با ایام مبارک نیمه شعبان و در گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر مراسم ازدواج دانشجویی با حضور حجت­ الاسلام طیب­ نژاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مهاباد، رئیس واحد، مسئولین ادارات و ارگان های شهرستان و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اندیشه واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد در سخنانی با توجه به گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: آزادی خرمشهر با تکیه بر علم و ایمان و توکل نیروهای اسلام به انجام رسید.

خان­ احمدزاده گفت: پس از فتح خرمشهر که جنگ سخت­ افزاری بود امروز باید سنگرهای جنگ نرم افزاری را که دشمنان در مراکز علمی در صدد ترویج آن هستند تسخیر کرد و در دانشگاه ها آن را سرلوحه کار قرار داد.

وی با اشاره به نقش ایمان و علم در پیشرفت های علمی و سیاسی کشور افزود: وظیفه دانشجویان در عرصه­ های مقابله با جنگ نرم دشمنان و تهدیدات آن ها کمتر از عرصه­ های علم و دانش نیست و باید در هر دو عرصه با تمام توان تلاش کنند.

رئیس واحد مهاباد با تبریک ازدواج 14 زوج در واحد مهاباد پرداخت تسهیلات 30/000/000 ریالی به این زوجین را هدیه دانشگاه به آنان اعلام کرد.

حجت­ الاسلام طیب­ نژاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مهاباد نیز در سخنانی گفت: سالروز آزادی خرمشهر روز عزت و اقتدار ایران با جان فشانی رزمندگان اسلام بود.

وی امنیت و اقتدار کنونی نظام اسلامی را مرهون خون شهیدان دانست و اظهار داشت: باید با حفظ آرمان های مقدس جمهوری اسلامی و تبعیت از رهبری، در راه رسیدن به قله­ های بلند اقتدار و افتخار بیشتر از قبل تلاش کرد.

طیب­ نژاد در ادامه از زوج هایی که در این ایام مبارک و در محفل ساده دانشجویی زندگی مشترک خود را آغاز کرده­ اند و در مراسمی که به دور از تجمل­گرایی سنت حسنه ازدواج را برپا داشته­ اند تقدیر بعمل آورد.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از آثار عکس رزمندگان سلحشور در عملیات آزادسازی خرمشهر برپا شد.