کارگاه تخصصی دانش افزایی فوتسال

برگزاری کارگاه آموزشی دانش ­افزایی فوتسال در واحد مهاباد

کارگاه آموزشی دانش ­افزایی فوتسال با حضور بیش از 50 نفر بازیکن و مربی منتخب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

مسئول تربیت­ بدنی واحد مهاباد با بیان این خبر گفت: پنجاه و دو نفر مربی و بازیکن فوتسال در این کارگاه دانش افزایی شرکت داشتند و هشت ساعت به صورت تئوری و عملی زیر نظر حسین شمس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال و مدرس فدراسیون فوتبال آموزش دیدند.

سیما مکاری افزود: شرکت­ کنندگان در کارگاه دانش­ افزایی فوتسال از مربیان و بازیکنان منتخب استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان بودند.

وی هدف از برگزاری این کارگاه را تعامل نزدیک ارگان های مهم و متولی امر ورزش و حمایت همه جانبه از ورزش فوتسال در مهاباد دانست و اظهار داشت: قطعاً برپایی همچون کارگاه­ های آموزشی برای ارتقاء ورزش شهرستان بسیار مؤثر خواهد بود.