بررسی پیشنهاد تشکیل شهرک­ های کشاورزی

امکان­ سنجی تشکیل شهرک­ های کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

اولین جلسه بررسی پیشنهاد تشکیل شهرک­ های کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد تشکیل گردید.

در این جلسه که با حضور مهندس جفایی مدیر شهرک­ های کشاورزی استان آذربایجان غربی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه، معاونین و مسئولان ذیربط واحد برگزار شد به بررسی ایجاد اولین شهرک کشاورزی در سطح شهرستان پرداخته شد.

مدیر شهرک­ های کشاورزی استان با بیان پتانسیل­ های مناسب استان و شهرستان مهاباد و نیز امکانات مناسب و بالقوه عرصه علم در دانشگاه به اهداف ایجاد شرکت و تناسب و تطبیق آن با اهداف مشترک فی ما بین اشاره نموده و اظهار امیدواری کرد در آینده­ای نزدیک این موضوع عملیاتی گردد.

دکتر صلاح خان­ احمدزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد نیز با بیان ویژگی و پتانسیل­ های خاص دانشگاه با همکاری سایر دانشکده­ های مرتبط و توان علمی مجموعه اظهار داشت: همکاری و همگامی این دو مجموعه در آینده­ ای نزدیک می­ تواند اثرگذاری مهمی را در رشد و توسعه بخش عملی و خصوصاً کشاورزی در مبحث تولید و صنایع بعد از تولید داشته باشد.

خان­ احمدزاده تأکید کرد که این واحد در راستای سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی و در رابطه با ایجاد شرکت های اقتصاد دانش­ بنیان حمایت های ویژه­ ای از طرح های درآمدزایی را انجام خواهد داد که در این خصوص پتانسیل­ های بالقوه زیادی در دانشگاه وجود دارد و امکان بالفعل­ نمودن آنها بررسی و به امید خداوند متعال در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

جلسه با پرسش و پاسخ مسئولین حاضر در جلسه و بیان نکات فنی و بررسی مباحث مشترک و اخذ نتیجه در تشکیل کمیته­ ای مشترک برای پیگیری موضوع در آینده­ ای نزدیک به کار خود پایان داد.