كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مهاباد

كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مهاباد با قدمتي نزديك به 30 سال يكي از مجهزترين كتابخانه¬هاي دانشگاهي در شمال غرب كشور با مجموعه اي بالغ بر 106000 جلد كتاب در زمينه¬هاي علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، پيراپزشكي و كشاورزي و منابع طبيعي مي¬باشد و به جرات مي¬توان گفت همه نيازهاي مراجعان را به منابع به روز برطرف مي¬كند. این کتابخانه با سيستمي كاملا مكانيزه و تحت شبكه و با اتصال به اكثر كتابخانه-هاي كشور امكان جستجوي منابع اطلاعاتي را فراهم نموده است و با عضويت در پايگاه نشريات داخلي كشور (مگ ايران) دسترسي مراجعين خود را به تمام نشريات اين پايگاه به صورت نامحدود و رايگان فراهم كرده است. وجود 4750 جلد پايان¬نامه کارشناسی ارشد كه حاصل تحقيق و پژوهش دانشجويان و راهنماييهاي اساتيد اين دانشگاه مي باشد برغناي كتابخانه افزوده است. اين كتابخانه با شش نفر پرسنل مجرب آماده ارائه خدمات وراهنمايي مراجعين محترم مي¬باشد.

روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد مهاباد iau_mahabad@