برترین آزمایشگاه

5 آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی در جمع برترین‌های شبکه آزمایشگاهی قرار گرفتند

شنبه 17 تیر 1396 - 10:26
آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت همکار WHO شد

امتیاز نهایی و رتبه‌بندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری براساس عملکرد سال 95 اعلام شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رتبه‌بندی جدید مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بر‌اساس ارزیابی عملکرد این مراکز در سال 95 اعلام شده است.

تا پایان سال 95، 204 مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکت‌های خصوصی سراسر کشور عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بوده‌اند که از این بین، 185 مجموعه آزمایشگاهی در ارزیابی عملکرد سال 1395 شبکه شرکت کرده‌اند.

بر این اساس 5 آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای رشت (27)، مهاباد (33)، شهررضا (47) و علوم دارویی (50) و همدان (114) توانستند در بین 185 مجموعه آزمایشگاهی برتر در ارزیابی عملکرد شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی قرار بگیرند.

فهرست کامل امتیازات و رتبه‌بندی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از اینجا قابل دریافت است